2η Καλλιτεχνική Διαδρομή 2018-2019, 5/1/2019

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

2η Καλλιτεχνική Διαδρομή 2018-2019

(5 Ιανουαρίου 2019)

Μουσικοθεατρική παράσταση: «Ζω για Σένα» του Ζαχαράτου

Αναχώρηση από την Καβάλα (Δημοτικός κήπος) στις 17:00 το Σάββατο, 5-01-2019 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη

Κατά τη διάρκεια των εορτών καλούμε όλους τους σπουδαστές του Κ.Π.Ε.Π. και τους φίλους της τέχνης στο Vergina theatro του Regency Casino Thessaloniki να ψυχαγωγηθούμε στη μουσικοθεατρική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη θα κάνουμε μια στάση για καφεδάκι στον εκπληκτικό χώρο του BOHEME, δίπλα στη θάλασσα!!! Πραγματικά υπέροχη και μοντέρνας αισθητικής διακόσμηση όλο το ύφος του μαγαζιού! Ένα μέρος που σίγουρα αξίζει κάποιος να επισκεφτεί έστω και για μια φορά αγνατεύοντας τον Θερμαϊκό και στη συνέχεια παρακολούθηση της μουσικοθεατρικής παράστασης: «Ζω για Σένα» του Ζαχαράτου στις 21:45.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Είναι το πιο εντυπωσιακό show της καριέρας του Ζαχαράτου, η πιο τρελή εορταστική συνάντηση κορυφής γέλιου με πολλές εκπλήξεις και κωμικές ανατροπές, όπου συναντιούνται οι «ασυνάντητοι» & συνδυάζονται τα «ασυνδύαστα». Μία παράσταση-υπερπαραγωγή γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας με εξαμελή ορχήστρα και οκταμελή ομάδα χορευτών και ηθοποιών. Διάρκεια: 2 ώρες και 45΄λεπτά  Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου, Μουσική Διεύθυνση & Ενορχήστρωση: Ιωάννης Κυφωνίδης & Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου

Χωρίς τίτλο
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 35 ευρώ για τα μέλη και 38 για τα μη μέλη

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, κεράσματα μέσα στο λεωφορείο και το εισιτήριο με ποτό για τη μουσικοθεατρική παράσταση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κ. Ζαχαρία Κιόσογλου, Υπεύθυνος Καλλιτεχνικών Διαδρομών Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών τηλ.: 6996235690

φαγητό μας παίρνουμε το δρόμο του γυρισμού, με άφιξη στην Αθήνα νωρίς το βραδάκι, μετά Επιστροφές χρημάτων 100% για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 24/4!!!
από ένα υπέροχο 3ήμερο!!!
_______________________________