Συνέντευξη στο Center Καβάλας

Από τη συνέντευξη της Δρ. Σοφίας Χατζηνικολάου, Διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Επικεφαλής του Κ.Π.Ε.Π. στο τηλεοπτικό κανάλι Center TV/Τηλεόραση Μακεδονίας Θράκης στην ενημερωτική εκπομπή «Ola on camera». Μίλησε για ΟΛΑ !!

Ανέλυσε το θέμα που άπτεται της επικαιρότητας «Διαταραχή άγχους και φόβου στην περίοδο του κορωνοιού. Πώς να ανησυχείς με τον σωστό τρόπο». Πρότεινε τεχνικές και τρόπους αντιμετώπισης.

Μίλησε για τη συνεργασία του Κ.Π.Ε.Π με την Ακαδημία Εθελοντισμού HELP HELLAS, γιατί ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ σημαίνει ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, καθώς επίσης και για

τη συνεργασία του εκπαιδευτικού φορέα με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για ένα βιωματικό, καινοτόμο πρόγραμμα εξ αποστάσεως, με θέμα »Η τεχνική της Διαπραγμάτευσης για τον εαυτό, την οικογένεια, το σχολείο και την ευρύτερη οικογένεια».

Ευχαρίστησε τον κόσμο της Καβάλας που στηρίζει το Κ.Π.Ε.Π. αλλά και τη συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχει στα μέλη του και στις οικογένειές τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

Το Κ.Π.Ε.Π. ευχαριστεί τους δημοσιογράφους κα. ΕΥΑ ΠΑΣΑΛΙΔΟΥ, κ.ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΜΝΗΝΟ και κ.ΝΙΚΟ ΤΑΡΑΜΠΑΤΖΗ για την φιλοξενία και την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που αφορούν όλους μας.

Πηγή: https://youtu.be/s34w5Zqd7Xc