Ημερίδα: «Αποτελεσματική Επικοινωνία στις Τεχνικές Πωλήσεων”, 25/11/2019 Καβάλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών με θέμα: “Αποτελεσματική Επικοινωνία στις Τεχνικές Πωλήσεων”

Το Κ.Π.Ε.Π. είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας που συστάθηκε στην Καβάλα με τη μορφή Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου και υλοποιεί επιμορφωτικά προγράμματα μη Χρηματοδοτούμενα από κάποιο Κρατικό Φορέα. Σκοπός του φορέα είναι να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο πέρα από ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματική ενασχόληση, να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης και δράσης του αλλά και τα πνευματικά του ενδιαφέροντα, μέσα από σειρές-κύκλους μορφωτικών μαθημάτων, προγραμμάτων συμβουλευτικής υποστήριξης, ημερίδων, διαλέξεων και συνεδρίων με επίκαιρα αλλά και διαχρονικά  θέματα και ζητήματα.

Το Κ.Π.Ε.Π. λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 6 χρόνια στις πόλεις: Καβάλα, Χρυσούπολη Καβάλας, Θάσο, Ξάνθη, Δράμα, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Βελεστίνο Βόλου, Μουζάκι, Μαραθώνα Αττικής, Ν. Σμύρνη & Ηλιούπολη Αθηνών.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Ο.Ε.Β.Ε.Κ, και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του επαγγελματικού κόσμου της πόλης μας, πραγματοποιούμε την Ημερίδα για να δώσουμε τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να συζητήσουν τις ανησυχίες τους, να αναλύσουν τις προοπτικές και να βρουν τις επιθυμητές λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των επαγγελματιών.

Πολλές επιχειρήσεις αναρωτιούνται γιατί δεν πετυχαίνουν τις πωλήσεις που αντιστοιχούν στη προσέλευση των πελατών που έχουν.

Η προετοιμασία ενός πωλητή, η γλώσσα του σώματος καθώς και ο τρόπος επικοινωνίας που υιοθετεί είναι τρία βασικά σημεία, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες επίτευξης μιας πώλησης.

Η απάντηση βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να πουλήσουν.

Άλλωστε, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων δε βρίσκεται πλέον στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, αλλά στις διαδικασίες που ακολουθούν και στους ανθρώπους που εργάζονται για αυτήν.

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες της Καβάλας να παρευρεθούν για να ενημερωθούν για τα προγράμματά μας.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΟΕΒΕΚ στις 25 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 έως 21.30.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη

.

Επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με την Υπεύθυνη Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης: Σταυρούλα Χρυσοπούλου, τηλ. 6906501772 & 6942062499

και με τη γραμματεία του Κ.Π.Ε.Π. Έφη Λοιζά, τηλ: 6906501716 & 6942434306

Fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών

e-mail: koinonikopanep@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.koinonikopanep.com