Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει ολόκληρος ο πλανήτης μας από την εξάπλωση του ιού COVID-19 αλλά και τα μέτρα πρόληψης με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, έφερε και την αναγκαία αναστολή λειτουργίας των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Κ.Π.Ε.Π. στη χώρα μας.

Το Κ.Π.Ε.Π. ως ένας ζωντανός οργανισμός που δεν εφησυχάζει, εξελίσσεται, δυναμώνει και προσπερνά τις δυσκολίες ακόμα και όταν αυτές αφορούν την πανδημία που άλλαξε τις ζωές μας.

Σ’ αυτό το νέο περιβάλλον όλα τα μέλη του εκπαιδευτικού μας φορέα-Επικεφαλείς, Εξωτερικοί συνεργάτες, Υπεύθυνοι, Συντονιστές, Εισηγητές, σπουδαστές κι φίλοι, προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στις νέες και ιδιαίτερες συνθήκες.

Το Κ.Π.Ε.Π. από την πρώτη στιγμή βρισκόμασταν σε άμεση σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τους σπουδαστές μας μέσω facebook και στα προσωπικά τους e-mails, παρείχαμε υποστηρικτικό υλικό και κατευθύναμε τους σπουδαστές μας σε μια ανατροφοδοτική και εποικοδομητική της γνώσης και της μάθησης, διαδικασία με κάθε πρόσφορο μέσο και μέθοδο.

Οι προκλήσεις γίνονται υπερβάσεις και έτσι καταφέραμε μέσω της εκπαίδευσης τηλεδιασκέψεων να είμαστε κοντά στους σπουδαστές μας συνεχίζοντας τα μαθήματα όλων των επιμορφωτικών προγραμμάτων για να συναντηθούμε έστω και διαδικτυακά και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και συναισθήματα.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί λάβαμε υπερβολικά πολλά ευχαριστήρια μηνύματα από τους σπουδαστές μας που στηρίζουν τον φορέα μας σε οποιοδήποτε νέο εγχείρημα, όπου ΟΛΟΙ ξεφύγαμε από τη ρουτίνα της έγκλειστης καθημερινότητας, ξαναβρεθήκαμε όλοι υγιείς και χαρούμενοι στην ομάδα μας και νιώσαμε ότι όλοι είμαστε μια αλυσίδα δεμένη με κοινούς στόχους, ίδια πορεία εξέλιξης, δεσμούς αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και δοτικότητας.

Ευχόμαστε με την επιστροφή στην κανονικότητα, να έχουμε δύναμη και ευημερία στα νέα ξεκινήματα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ