Δράσεις Φεβρουαρίου.

Αγαπητά μας μέλη,

σας υπενθυμίζουμε για τις δράσεις του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών για το μήνα Φεβρουάριο:

1) Θα πραγματοποιηθεί στις 16/02/2018 και ώρα από τις 20:30 – 22:30 στο χώρο Σπουτνικ Καβάλας (Διεύθυνση: Αρχελάου 8) σε συνεργασία με την ομάδα Αυτογνωσίας της Καβάλας μία διαδραστική εκδήλωση Γελωτοθεραπείας με ελεύθερη είσοδο με θέμα: «Γελάστε παρακαλώ ….είναι θεραπευτικό».
Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για τη ψυχή και το σώμα. Τα οφέλη του είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα. Είναι φυσικό αντικαταθλιπτικό, ενισχύει το ανοσοποιητικό και αναζωογονεί τα όργανα του οργανισμού.
Θα παρακαλούσαμε όσοι συμμετέχετε να φορέσετε άνετα ρούχα και να έχετε μαζί σας ένα στρωματάκι ή κουβερτούλα.

2)Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία διοργανώνει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας με Διεθνή Συμμετοχή με θέμα: «Άνθρωπος μικρός, μεγάλος, μέγας!» που θα λάβει χώρα στις 10-13/05/2018. Σας ενημερώνουμε για την έγκαιρη εγγραφή σας έως 20 Μαρτίου 2018 με την ιδιότητα του φοιτητή. Η ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες είναι: httpQ//developmentalpsychology 2018.gr

3) Πραγματοποίηση εκδρομής στις 3 & 4/03/2018 στην Καστοριά και Άργος Ορεστικό και λόγω της μεγάλης προσέλευσης θα υπάρχει και δεύτερο λεωφορείο.

4) Οι σπουδαστές του Κοινωνικού Πανεπιστημίου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα γιόγκα για ένα μήνα, μία φορά την εβδομάδα. Απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας ή βεβαίωσης φοίτησης. Χώρος: Σχολή Χορού ΑRABESQUE (Αναγεννήσεως 2, απέναντι από το Εργατικό Κέντρο). Διδάσκει η κ. Γεωργιάδου Τάνια. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6944961538. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα -Τετάρτη – Πέμπτη από τις 18:00 – 19:30.
Πραγματοποιείται ένα βιωματικό ταξίδι στον εσωτερικό μας κόσμο μέσα από ένα πλήρες σύστημα σωματικών και ψυχονοητικών τεχνικών.

5) Γνωστοποιείται σε όλους τους σπουδαστές ότι έχουν έκπτωση 50% σε όλα τα Κρατικά Θέατρα και επιδεικνύοντας το πάσο σας και έκπτωση από 10-50% στα υπόλοιπα ιδιωτικά θέατρα, όπως και στις εισόδους των μουσείων στην Ελλάδα.

Από το Δ.Σ. του Κ.Π.Ε.Π.